تبلیغات
طراحان نرم افزار مها سیستم - شرایط جذب نیروی پرستار در آلمان

طراحان نرم افزار مها سیستم

شرایط جذب نیروی پرستار در آلمان

اخذ ارزشیابی مدرک
اخذ اجازه کار
اخذ بلو کارت
کاریابی و اشتغال

مهاجرت کاری پرستاران

 

مهاجرت کاری پرستاران



مرحله اول: اخذ ارزشیابی مدرک
دولت آلمان جهت پذیرش مدارک متقاضی و جلوگیری از سردرگمی وی، اخذ تاییدیه یک کارفرما برای پذیرش احتمالی متقاضی را الزامی کرده است، لذا این امر توسط موسسه ما و دفتر آلمان طی 4 الی 6ماه انجام می شود پس از اخذ فرصت شغلی اولیه باید به مرکز مربوطه همان استان جهت اخذ ارزشیابی مدرک و اجازه کار مراجعه نماییم.
مرحله دوم: اخذ اجازه کار
در این مرحله با توجه به کارفرما و توانایی های کارجو مراحل اداری توسط موسسه طی می گردد تا اجازه کار اولیه شما به اعتبار 2 سال و طی 2 الی 4 ماه اخذ گردد.
مرحله سوم: اخذ ارزشیابی مدرک
در این مرحله سازمان استانی مربوطه مدارک،سرفصل دروس،ریز نمرات و سوابق کاری متقاضی را بررسی می نماید.
مراکزآموزشی (دانشگاهها ) بین المللی از نظر ارزش مدرک صادره در آلمان به 3 دسته تقسیم می شوند.
H+ دانشگاه مورد تایید می باشد.
H+/- دانشگاه مورد تایید است اما ممکن است متقاضی جهت اخذ ارزشیابی مشروط به گذراندن دوره ای آموزشی گردد.
H - دانشگاه(مرکز آموزشی) مورد تایید نیست.( که دانشگاه شما مورد تایید می باشد می توانید اقدام بفرمایید
همچنین در این مرحله ارائه مدرک زبان آلمانی برای متقاضی الزامی است، ما قبل از عقد قرارداد ، ابتدا از مورد تایید بودن دانشگاه شما اطمینان حاصل می کنیم و در صورت عدم تایید امکان عقد قرارداد نیز نخواهید داشت!
مدت انجام این مرحله حداقل 4 ماه از زمان دریافت مدارک در آلمان توسط سازمان مربوط است.

اخذ ارزشیابی مدرک محاسن زیای دارد که از جمله آن:

الف. اخذ اجازه کار دائم
ب. اخذ بلو کارت (اخذ 2 تا 3 سال متوالی بلوکارت منجر به کسب حق امتیاز شهروندی و پاسپورت از آلمان می گردد) و اخذ حق شهروندی آلمان که دارای یکی از معتبر ترین پاسپورت های جهان نیز می باشد،شامل امتیازات بی شماری است که به اختصار بشرح زیر است توضیح داده شده است.

مزایای شهروندی کشور آلمان
اقامت،زندگی و کار در کشور های عضو اتحادیه اروپا
استفاده از خدمات بهداشتی و درمانی رایگان
تحصیل رایگان
استفاده از وام های بلند مدت با بهره بسیار کم
حقوق بازنشستگی
سفر به اکثر کشورهای جهان بدون ویزا

متقاضیان باید واجد شرایط زیر باشند
سن 25 تا 49 سال
سابقه کار حداقل 2 سال در 5 سال اخیر
عضویت در نظام و یا سازمان حرفه ای مربوطه
حداقل مدرک کارشناسی برای گروه پیراپزشکی ارائه اصل مدرک + ریز نمرات الزامی است

حق الویت را بشرح زیر تعریف نموده است:
متقاضیانی که دارای مدرک زبان آلمانی هستند
رزومه تحصیلی و کاری بهتری داشته باشند
متقاضیانی که در کلاسهای زبان آلمانی فوق فشرده موسسه ثبت نام نموده اند.

برای اطلاغات بیشتر به وبسایت اندیشه پویان مراجعه کنید.

مهاجرت کاری پرستاران

 

شعبه مرکزی در کلن آلمان
+4922196230909
+491636231453 (WhatsApp)
:arrow_left:شعبه تهران
+982188752376
 +982126409630

نظرات() 
How do you get Achilles tendonitis?
دوشنبه 30 مرداد 1396 08:22 ق.ظ
Hi, i think that i saw you visited my web site thus i came to “return the favor”.I am attempting to find
things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your
ideas!!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :